THUISDINER

Een diner van StudentChef is meer dan lekker eten

Home » Thuisdiner

Een thuisdiner van StudentChef is een beleving

U creëert de sfeer en setting voor uw diner, waar StudentChef op locatie een heerlijk diner komt bereiden. Indien gewenst nemen wij alle zorgen uit handen. U kiest eenvoudig de opbouw van uw menu en eventuele extra diensten. Onderstaand hebben wij een aantal voorbeelden gepresenteerd van diverse gangen waar u uit kunt kiezen. Om de avond helemaal bijzonder in te vullen kunt u ook kiezen voor het verrassingsmenu! Op basis van de allergieën van u en uw gezelschap stelt ons team een heerlijk menu samen waar iedereen van kan meegenieten. Onze wijnexperts en sommeliers in opleiding maken ook graag een selectie van bijpassende wijnen zodat de smaken op uw bord heerlijk versterkt worden met de smaken in het glas.

Ons menu bestaat altijd uit een vaste opbouw beginnend met een Soep gevolgd door een Voorgerecht en Tussengerechten, een Hoofdgerecht en Nagerecht afhankelijk van het aantal gangen dat u kiest.

Het prijzenpaleis

3 gangen 'standaard'

49,50per persoon
  • Feature 1
  • Feature 2

4 gangen 'luxe'

56,50per persoon

5 gangen 'superdeluxe'

63,50per persoon

De tarieven voor onze diner zijn inclusief:

  • De schoonmaak na gebruik van uw keuken
  • BTW

Tarieven Thuisdiners:

  • Onze tariefstelling is helder en transparant.
  • In de basis bevat onze StudentChef dienstverlening geen tafel opmaak, servies, bestek, glazen of ander toebehoren. Voor €4,95 per persoon extra verzorgen wij het servies, het bestek en de glazen als geheel ontzorgpakket. Zo hoeft u echt nergens over na te denken en zit u na afloop niet met vuile vaat.
  • Per diner geldt er een minimale afname van €450,- (exclusief voorrijkosten).
  • Per diner gaan wij uit van een gemiddelde duur van 3 uur. Hoe meer gangen, hoe langer het diner zal duren. Eventuele meeruren van onze medewerkers worden achteraf op de factuur toegevoegd o.b.v. een uurtarief van €25,- inclusief BTW.
  • Bij een diner van 8 personen of meer kunnen wij naast de chef meer bedieningsleden inzetten om het diner zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze kosten voegen wij indicatief toe op uw offerte en worden op basis van de uiteindelijke duur van uw diner verwerkt op de factuur.
  • Eventueel gemaakte parkeerkosten worden achteraf op de factuur toegevoegd.

Bubbels, Wijn, Vers Bier of Cocktails

Bubbels (Sekt)

24,95per fles
  • Feature 1
  • Feature 2

Wijn bijpassend

24,95per fles

Vers Bier (0,9L)

21,95per fles

Cocktails (in overleg)

8,95per glas

Onze wijnexperts en sommeliers in opleiding selecteren graag goede bijpassende wijnen voor uw diner. Wilt u beginnen met een glas bubbels of tussen de gerechten door een cocktail serveren? Vraag naar de mogelijkheden zodat wij een offerte op maat kunnen aanbieden.

Gerechten

Benieuw naar een impressie van onderstaande gerechten? Kijk dan ook eens op onze portfolio pagina.

Soepen:

  • Gepofte Knoflooksoep; Met bieslook.
  • Oma’s Tomaten Soep; Met room en pesto.
  • Erwtensoep; Seizoenssoep volgens traditioneel recept.
  • Courgettesoep; Met room.
  • Groetensoep; Met sperziebonen, doperwten en soepgroenten.

Voor- en/of tussengerechten:

  • Torre di Melenzane; Met tomatensaus, mozzarella en krokante kappertjes.
  • Geroosterde Aubergine; Met kerrieyoghurtsaus, amandelcrunch en granaatappelpitten.
  • Bietencarpaccio; Met rucola, tomaat, witte kaas, noten, balsamico siroop.
  • Courgettencarpaccio; Met blauwe bes, feta, citroen en munt.
  • Zalmmousse; Met bieslook basilicumolie.
  • Vitello Tonato; Met Rucola en kappertjes.
  • Runder Carpaccio; Met Rucola, (zongedroogde) tomaten, kappertjes en pesto.

Hoofdgerechten:

  • Seductive Salad; Met eendenborst, babyspinazie, roodlof, noten en granaatappelpitten.
  • Tagliata di Manzo; Met biefstuk, rucola, zongedroogde tomaat en balsamico siroop.
  • Seizoensrisotto; Met bijvoorbeeld paddestoelen, bieten of saffraan en citroen.
  • Gevulde Portobello; Met blauwkaas en spinazie.
  • De StudentChef Klassieker; Met beenham, groenten, krieltjes en honingmosterd saus.
  • Kabeljauw; Met rode biet, kappertjes, ui en mierikswortel.
  • Gegrilde tonijn; Met bruschetta salade.

Desserts:

  • Geroosterd seizoensfruit; Met yoghurt, honing en noten.
  • Chocolade Brownie met slagroom.
  • Tiramisu; volgens traditioneel recept maar zonder ei.
  • Chocolade lavataartje met slagroom.
  • Kaasplankje bestaande uit drie proefkazen, vijgenbrood en dip.
  • Boterkoek van Tante Truus; Verkocht tot in Canada.

Reserveer vrijblijvend een diner op locatie

Reserveren

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor hoeveel personen mogen wij koken?
Bedankt voor uw offerte-aanvraag. Deze is succesvol verzonden.
We hebben een fout geconstateerd. Bel naar 0348-745825 of mail naar info@spijsenwijnen.nl

Waarom StudentChef

  • Betaalbare diensten

  • Hoge klanttevredenheid
  • Landelijke dekking
  • Ontwikkeling horeca talent

  • Direct reactie op uw vragen
  • Flexibel en op maat