21 diner

Geniet ten volste van het 21ste diner

Home » Specials » 21 diner

Een 21 diner: Omdat we zelf ook 21 zijn geweest

Van oorsprong is het 21 diner bedoeld om studiegenoten thuis uit te nodigen en je 21ste verjaardag te vieren. Zo kunnen de studiegenoten zien waar je vandaan komt en hoe je woont. Voor de ouders is bij een 21 diner een belangrijke rol weggelegd. Ze moeten niet alleen op het toppen van hun kunnen presteren in de keuken, maar dus ook nog de tijd nemen om kennis te maken met de studiegenoten van hun kroost.

Inmiddels is het 21 diner al veel meer dan een kennismaking. Het is een leuke manier van de 21e verjaardag vieren, waarbij vrienden en vriendinnen aanschuiven voor een mooie maaltijd. En de rol van de ouders in de keuken wordt ook al lang niet meer zo strikt genomen.

StudentChef verzorgt graag het 21 diner van uw dochter of zoon. En daarbij is niets ons te gek. Inmiddels hebben we gekookt volgens bepaalde thema’s, het diner verweven met een spelprogramma en vele andere manieren gevonden om het diner precies te maken zoals de jarige dat wil. Daarbij is het voor ons ook geen probleem wanneer de ouders toch een bepaalde rol willen blijven houden. Vooral het leren kennen van alle gasten blijft een rol van de ouders.

Tarieven 21 diner

Onze tariefstelling is helder en transparant. Laat het koken geheel uit handen nemen en schuif zelf aan om volledig ontspannen dat te kunnen doen wat op die avond centraal staat; netwerken, kennismaken en genieten!

Op onze pagina thuisdiner staan alle tarieven en opties inclusief een greep uit ons assortiment gerechten. Bij het Prijzenpaleis kunt u nog eens zien wat wij per persoon in rekening brengen en wat u additioneel kunt bestellen. Wij kunnen het eten en de dranken verzorgen, maar we kunnen ook volledig alles wat geregeld moet worden uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Zo besteld u eenvoudig:

  • Een 3, 4, 5 of zelfs 6 gangen diner;
  • Bubbels, Wijn, Vers bier en/of Cocktails;
  • Een ontzorgpakket met aankleding, servies, glaswerk en bestek.

Reserveer vrijblijvend een diner op locatie

Reserveren

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor hoeveel personen mogen wij koken?
Bedankt voor uw offerte-aanvraag. Deze is succesvol verzonden.
We hebben een fout geconstateerd. Bel naar 0348-745825 of mail naar info@spijsenwijnen.nl

Waarom StudentChef?

  • Betaalbare diensten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Landelijke dekking
  • Ontwikkeling horeca talent

  • Direct reactie op uw vragen
  • Flexibel en op maat

3 gangen 'standaard'

49,50per persoon

4 gangen 'luxe'

56,50per persoon

5 gangen 'superdeluxe'

63,50per persoon