Portfolio van StudentChef

Een greep uit ons portfolio

Home » Portfolio

Portfolio

Deze pagina bevat een greep uit ons portfolio zodat we u hopelijk een impressie kunnen geven van onze dienstverlening. Wij werken met Gerechten waar u uit kunt kiezen of verrassingsmenu’s om de creativiteit van onze talenten in geen enkel opzicht in te perken. Geeft u altijd bij uw reservering aan welke allergieën er zijn om rekening mee te houden. Wij benadrukken dat onderstaande voorbeelden een indicatie zijn van wat langs komt tijdens een van onze unieke diners. Onze gerechten en indicaties van een menu die wij afgeven kunnen altijd aan verandering onderhevig zijn omdat wij werken met verse (seizoen) producten.

Soepen:

  • Gepofte Knoflooksoep; Met bieslook
  • Oma’s Tomaten Soep; Met room en pesto
  • Erwtensoep; Seizoenssoep volgens traditioneel recept
  • Courgettesoep; Met room
  • Groetensoep; Met sperziebonen, doperwten en soepgroenten

Voor- en/of tussengerechten:

  • Torre di Melenzane; Met tomatensaus, mozzarella en krokante kappertjes
  • Geroosterde Aubergine; Met kerrieyoghurtsaus, amandelcrunch en granaatappelpitten
  • Bietencarpaccio; Met rucola, tomaat, witte kaas, noten, balsamico siroop
  • Courgettencarpaccio; Met blauwe bes, feta, citroen en munt
  • Zalmmousse; Met bieslook basilicumolie
  • Vitello Tonato; Met Rucola en kappertjes
  • Runder Carpaccio; Met Rucola, (zongedroogde) tomaten, kappertjes en pesto

Hoofdgerechten:

  • Seductive Salad; Met eendenborst, babyspinazie, roodlof, noten en granaatappelpitten
  • Tagliata di Manzo; Met biefstuk, rucola, zongedroogde tomaat en balsamico siroop
  • Seizoensrisotto; Met bijvoorbeeld paddestoelen, bieten of saffraan en citroen
  • Gevulde Portobello; Met blauwkaas en spinazie
  • De StudentChef Klassieker; Met beenham, groenten, krieltjes en honingmosterd saus
  • Kabeljauw; Met rode biet, kappertjes, ui en mierikswortel
  • Gegrilde tonijn; Met bruschetta salade

Desserts:

  • Geroosterd seizoensfruit; Met yoghurt, honing en noten
  • Chocolade Brownie met slagroom
  • Tiramisu; volgens traditioneel recept maar zonder ei
  • Chocolade lavataartje met slagroom
  • Kaasplankje bestaande uit drie proefkazen, vijgenbrood en dip
  • Boterkoek van Tante Truus; Verkocht tot in Canada